In je relatie wil je graag graag begrepen worden door de ander. Het klinkt allemaal zo makkelijk, maar jullie merken dat dit niet mee valt. 
Kortom aan de slag!
Ik help jullie om je elkaar te leren begrijpen, zodat je partner jou steeds beter leert kennen.
Om dit zelfstandig met elkaar te kunnen voort zetten, thuis!


"In de ogen van de ander zie je jezelf"


Een relatie is het samenzijn met een ander, 
die NIET mij is!Je partner weet je feilloos op je 'aan-knop' te raken, 
maar heeft deze niet geïnstalleerd.Relaties onderhouden is een heel complexe bezigheid, maar zeer belangrijk in ieders leven. Toch is het heel simpel, hier neem ik jullie in mee!

Wanneer twee oren naast elkaar worden gezet vormen ze een hart samen, zo luister naar elkaars hart met je oor!

Een methode aan, waarin je heel snel leert om met elkaar je relatie weer aanzienlijk te verbeteren.

RESULTAAT

Stel dat je de mogelijkheid had om je man, vrouw, kind, moeder, vader, vriend, vriendin, ..... ten alle tijden beter te leren begrijpen, te snappen waarom ze zo anders doen dan jij. En dat zij jou ook beter zouden gaan begrijpen, zou je dat dan doen?

Het is mogelijk op een simpele manier. Relatietherapie klinkt zwaar en heftig, maar is in onze ogen uiteindelijk heel simpel. Kom weer in contact met elkaar, steek als het ware de brug naar het eiland van de ander over.

Hoe? Kom dit samen met mij ervaren

Ik begeleid jullie in jullie relatie, met als doel en resultaat dat jullie al gauw zelf in staat zijn om zelf je relatie te verbeteren en onderhouden.

Jullie zullen meteen merken dat als jullie als stel aan de slag gaan met elkaar, onder begeleiding, maar al gauw zelfstandig, zodat jullie meteen resultaten boeken. Hoewel de begeleiding hard nodig is in het begin, zullen jullie meteen merken dat: 

  • jullie elkaar weer leren waarderen;
  • je je steeds beter kan verplaatsen in de belevingswereld van de ander;
  • met het 'laten zien' van jouw belevingswereld aan je geliefde de relatie groeit en jezelf verder ontwikkeld.


En met deze 'bijvangst' je werkt tegelijkertijd (samen) aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, is iets wat mij heel erg aanspreekt aan deze methode. Je hoeft er dus NIET ook nog een individueel traject naast te doen (wat bij veel andere therapeuten wel het geval is).

HERKENBAAR?