Publiceren?


WAT WILT U WETEN, WAAROVER ZAL IK PUBLICEREN?

 

Ik vind het fantastisch om met mensen en groepen te werken, ze te zien groeien, hun eigen weg weer zien te vinden, weer gelukkig te laten worden, dat is waarom ik dit werk doe. Ik werk elke dag om nog beter te worden, nog meer te leren, mezelf -als instrument- nog beter te leren kennen, ik studeer en ben altijd opzoek naar interessante klanten en opdrachten.

Iets wat ik heel spannend vind, is het werven van nieuwe klanten, het liefste ben ik gewoon aan het werk met iemand. 

Een onderdeel van deze nieuwe site is blog/vlog, oftewel mijn verhaal doen. Ik snap rationeel het belang hiervan; ik heb veel verhalen, ik lees, denk na over zaken, maar elke keer komen de uitvluchten weer boven; "..., maar wat wil men nou van mij weten/horen/lezen?"., "..., alles is toch al een keer gezegd en opgeschreven, wat kan ik daar nou aan toevoegen?", "..., ik kan helemaal niet goed schrijven, mijn filmpjes zijn amateuristisch!". Ik snap dat dit uitvluchten zijn om het maar maar niet te hoeven doen; het is mijn innerlijke angst & onzekerheid om mezelf te laten zien!

Dus ik ga het omdraaien. Net zoals ik in mijn vak (de vragen, dilemma's, uitdagingen, etc. van u en uw organisatie) ga ik aan de slag met de vragen die u heeft

 

WAT WIL U WETEN, WAAROVER ZAL IK PUBLICEREN?

 

Ik heb mezelf voorgenomen om elke maand iets te blog-gen/vlog-gen. Help me dus aan vragen, dan kan ik daarmee aan de slag!

 

Heel veel dank,


Warme groeten, Martijn

 

Ps. Uiteraard zal ik de antwoorden het anonimiseren indien nodig.